«Μπορώ να πω ότι με αγκάλιασε και ότι δεν με αγκάλιασε η Ελλάδα» είπε ο Δημήτρης Μάλλιος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βράδυ της Τρίτης (26/03) ο επενδυτής του Dragon’s Den είπε αρχικά: «Έχω τέσσερα παιδιά, τα δυο ζουν εδώ στην Ελλάδα και τα άλλα δυο στην Αμερική. Τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μου, τους αρέσει εδώ και δεν θέλουν να πάνε πίσω καθόλου. Η γυναίκα μου είναι Αμερικανίδα και ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα μόνιμα. Εδώ είμαστε, τα έχω πουλήσει όλα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί και δεν το μετάνιωσα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ζωή και να περιμένει το ίδιο. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι διαφορετικό γιατί έχεις αλλάξει πολλά. Δεν μπορείς να πεις ότι “εγώ θα φύγω από εδώ, θα πάω εκεί και θα είναι το ίδιο πράγμα”».

«Μπορώ να πω ότι με αγκάλιασε και ότι δεν με αγκάλιασε η Ελλάδα. Είναι ακόμα δύσκολο να κάνεις μερικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει δηλαδή στο επίπεδο που αξίζει, ας πούμε», συμπλήρωσε.

Ο Δημήτρης Μάλλιος παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της χώρας λέγοντας: «Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Διότι έστησα την εταιρία μου, έχω τη δουλειά μου και ακόμα δουλεύω από εδώ εκεί. Την δουλειά που έχω εγώ μπορώ να την κάνω από παντού και γι’ αυτό είμαι πολύ τυχερός. Έχω και μια οικογένεια που έχουμε πολλή αγάπη μέσα στο σπίτι και όπου και να πάμε θα έχουμε το ίδιο πράγμα».