Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο. To στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Instagram και συνοδεύεται με ένα μήνυμα.

Η φωτογραφία, σύμφωνα με το BBC, τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ουίνδσορ και δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, δίπλα στα τρία της παιδιά.

«Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας και τη συνεχή στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

H Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε τελευταία φορά την ημέρα των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε παραστεί στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους. Έκτοτε, εξαφανίστηκε από τη δημόσια ζωή.

Στις 17 Ιανουαρίου το παλάτι ανακοίνωσε πως μία μέρα νωρίτερα η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα επιστρέψει στα πριγκιπικά της καθήκοντα μετά το Πάσχα των Καθολικών (31 Μαρτίου). Στις 29 Ιανουαρίου η πριγκίπισσα πήρε εξιτήριο από το πολυτελές νοσοκομείο London Clinic, στο κέντρο του Λονδίνου.

Η νεότερη ανακοίνωση ανέφερε πως η μέλλουσα βασίλισσα θα αναρρώσει στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών της.