Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Θέμις Μπαζάκα στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της «Μάγισσας» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πυγμή να εκφράζει δημόσια άποψη και τον… βόθρο, όπως τον χαρακτηρίζει, των social media.

Ειδικότερα, η Θέμις Μπαζάκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν μια σκοτεινή πλευρά, οπωσδήποτε. Με τα χρόνια κάπως σκληραίνεις γιατί χάνεται η αθωότητα της νεανικής ηλικίας. Σκληραίνω πάρα πολύ όταν φερθούν άσχημα σε συνάδελφο που παίζω μαζί του και κάποιος τον αδικεί. Εκείνη την ώρα κάτι με πνίγει και δεν σκέφτομαι ούτε το κόστος ούτε τίποτα. Αν δεν μιλήσω δηλαδή δεν μπορώ, θα σκάσω».

«Βλέπω πως φεύγουν όλοι σαν τις μαϊμούδες, χάνονται πίσω από τα δέντρα. «Δεν παίρνω θέση» και «δεν θέλω να προσβάλλω». Πολλοί είναι έτσι και δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους. Εγώ όμως δεν είμαι έτσι».

«Εγώ βλέπεις ότι μιλάω και βλέπεις τι γίνεται. Από θέση δεν έχω ούτε Facebook ούτε Instagram ούτε TikTok ούτε τίποτα» «Τα social media έχουν γίνει ένα εργαλείο κακίας, βίας και είναι φρικτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι θέλουν να γράψουν τόσο άσχημα πράγματα για κάτι απλό. Ένα κουτσομπολιό και ένας βόθρος πραγματικά, δεν θέλω να ακούω τίποτα. Ό,τι θέλουν ας πουν για μένα» πρόσθεσε, ακόμα, η Θέμις Μπαζάκα στην ψυχαγωγική εκπομπή