Σε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη χθεσινή μέρα μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της στο Mega. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όλοι οι άνθρωποι που κάνουμε πρωταθλητισμό σε κάτι, ο καθένας στη διαδρομή του, όσο ψηλά έχει φτάσει στο να βρεθεί κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν. Δεν σβήνεται αυτό που έχεις κάνει, δεν σβήνεις αυτό που είσαι αλλά κάποια στιγμή ολοκληρώνει τον κύκλο του. Μπορεί κι αυτή η αλλαγή λοιπόν να σημαίνει πολλά… για όλους μας».

Με αφορμή αυτήν την τοποθέτηση, το πρωί της Παρασκευής (16/02) στην εκπομπή «Πρωινό» ξεκίνησε συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη καθώς το συμβόλαιο της με το Mega λήγει το φετινό καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα για την παρουσιάστρια είναι «ανοιχτά».

«Πιστεύετε εσείς ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ξέρει τι θα κάνει; Είναι τυχαία η αναφορά αυτή που έκανε χθες;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και λίγη ώρα μετά ανέφερε: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κανένα λόγο να πάει να κάνει μια εβδομαδιαία εκπομπή, είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων και για την ίδια και για τα κανάλια, άρα η μένει σε μία καθημερινή ζώνη ή πάει σπίτι της και χαίρεται τα παιδάκια της και την οικογένειά της. Δεν έχει κανένα λόγο να πάει βράδυ».

Λίγο πριν αλλάξουν θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που εκείνα αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι τα κανάλια για το μέλλον της Μενεγάκη. Εκείνη θα επιλέξει αν θα είναι ή δεν θα είναι στην τηλεόραση».

Ο προγραμματισμός του Mega

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1 και τη δημοσιογράφο Ναταλία Ανδρικοπούλου η εκπομπή «Ελένη» δεν περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό του Mega για την επόμενη σεζόν ενώ ο σταθμός της Συγγρού βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πολύ μεγάλου show (σαν το Secret Song) και του οποίου την παρουσίαση θα ήθελε να αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη.