Μια πρόσφατη συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού σχολίασε σήμερα η εκπομπή «Mega Καλημέρα». Σε χθεσινή της συνέντευξη, η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την Ιωάννα Τούνη, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλη να μην συμφωνεί με τα όσα άκουσε από την τραγουδίστρια.

Η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη την ατάκα της Ιωάννας Τούνη πως η δουλειά της ως «full – time influencer» δεν είναι εύκολη. Η τραγουδίστρια είπε: «Να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμάει να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της ή πηγαίνοντας ταξίδια με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό ή προτιμάει να ξυπνά κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά της 8 – 10 ώρες, να γυρίζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να ψάχνει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου αλλού όταν εργάζεται».

Μέσω της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι εξέφρασε τη διαφωνία της προς τα όσα ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού. Συγκεκριμένα, είπε: «Παιδιά, η Ελισάβετ Σπανού τι έχει πάθει; Γιατί το έκανε αυτό με την Τούνη; Εν τω μεταξύ, τώρα θέλω να πω κάτι τώρα, ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, αλλά είναι γνωστό. Η Ελισάβετ παλιά ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το έχει χαμένο από την αρχή. Δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σχολιάσεις αυτό που είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Όσα είπε η Σπανού για την Τούνη

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε αναλυτικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» για την Ιωάννα Τούνη. Η ίδια ανέφερε πως: «Σε αναπαραγωγή είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει η άποψή του και είδα το βίντεό του. Υπάρχουν οι influencers που τους γνωρίζουμε μέσω της τηλεόρασης, που είναι τηλεοπτικές περσόνες, αθλητές, άνθρωποι που έχουν κάνει κάτι και τους θαυμάζουμε γιατί θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και influencers που υφίστανται γιατί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και του σπιτιού τους, την κλειδαρότρυπα. Αυτοί λοιπόν οι influencers προσωπικά δε μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δε μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι. Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω.

Τώρα για το αν η δουλειά της influencer – μητέρας- επιχειρηματία είναι δύσκολη, πιο κατάλληλη θα ήταν να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμάει να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της ή πηγαίνοντας ταξίδια με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό ή προτιμάει να ξυπνά κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά της 8 – 10 ώρες, να γυρίζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να ψάχνει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου αλλού όταν εργάζεται. Αυτή είναι πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική της ακούγεται η δουλειά της influencer.

Την Ιωάννα Τούνη την απασχολεί μάλλον πολλή ώρα η δουλειά της και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε χρειάζεται να δώσει εξετάσεις και να απαντήσει τι επαγγέλλεται».