Αποτροπιασμό προκάλεσε μια influencer που χλεύασε τους καρκινοπαθείς προκειμένου να μαζέψει likes στα social media και να γίνει διάσημη, ενώ γέλασε με τις αρνητικές αντιδράσεις που δέχτηκε.

Η 32χρονη Giulia Nati δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα «χρειάζομαι μια ευχή», ενώ εμφανίστηκε διασωληνωμένη με πανάκριβες τσάντες, σκηνικό που παρέπεμπε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο ένας ασθενής σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν αρνητικές, με αρκετούς χρήστες να αναφέρουν «νομίζεις πως είναι αστείο; Είσαι απαίσια» και μια γυναίκα να γράφει πως «έχω νικήσει και τον καρκίνο και δεν έχεις ιδέα. Πάμε μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο και μετά τόλμα να ξανακάνεις αντίστοιχη βλακεία».

Εντούτοις, η Giulia Nati δεν ντράπηκε. Aντιθέτως, δήλωσε «περήφανη» και είπε ότι «το βίντεο πήρε likes από 17.000 άτομα. Κάτω υπάρχουν 2.700 σχόλια, συμπεριλαμβανομένων 2.000 προσβολών. Έτσι, 17.000 συν 700 ισούται με 17.700 άτομα που εγκρίνουν το βίντεο, σε αντίθεση με 2.000 που δεν το εγκρίνουν».