Με αφορμή τη συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδήμα, η οποία μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι έχει σιχαθεί να απαντάει στην ερώτηση γιατί είναι με τον Μποστατζόγλου που είναι σαν τον… κουασιμόδο, η  Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, πως όταν είχε γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου, υπήρχαν άνθρωποι που το επέκριναν.

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του «Breakfast@Star» πως στην αρχή της γνωριμίας της με τον Ετεοκλή την ρωτούσαν γιατί είναι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία και όχι με κάποιον εφοπλιστή. «Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν. Eσύ γιατί είσαι με αυτόν; Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν “πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;” Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ».

 Από την πλευρά του ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της, είπε: «Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά».