Η Ελένη Φιλίνη σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της τόνισε πως μπορεί να είναι το μόνο sex symbol το οποίο δεν έχει κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφιση. Το συγκεκριμένο θέμα άνοιξε συζήτηση στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου να ξαφνιάζει τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Συγκεκριμένα η Ελένη Φιλίνη ανέφερε: «Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που υπήρξε ποτέ και δεν έκανα γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφίσεις, ήμουν ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι. Ήξερα ότι αν έκανα γυμνή φωτογράφιση δε θα άρεσε στην οικογένειά μου. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση».

Στο τέλος της προβολής του συγκεκριμένου αποσπάσματος ο Ετεοκλής Παύλου είπε πως: «Εγώ ξέρω κι άλλη που δεν το ‘χει κάνει, την Ελένη Χατζίδου».

Η απάντηση όμως της συζύγου του, τον ξάφνιασε. «Καλέ εγώ έχω κάνει γυμνό» απάντησε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με έκπληκτο ύφος την ρώτησε: «Τι έχεις κάνει; Πότε καλέ;».
«Ψάξτε να τη βρείτε. Όχι γυμνή-γυμνή, φόρα παρτίδα. Κάτι είχα εδώ μπροστά και πόζαρα έτσι. Δεν την έχεις δει; Κόπηκαν πόσα αντίτυπα, εκδόθηκε ξαναεκδόθηκε», είπε στη συνέχεια κλείνοντας το μάτι στην κάμερα η Ελένη Χατζίδου.

Όταν η Μαίρη Αργυριάδου σχολίασε πως η τραγουδίστρια είναι σύμβολο των 00’s, η Ελένη Χατζίδου της απάντησε με χιούμορ: «Ανέβα πάνω, μαρή κι εσύ, ποια 00’s;».