Στην διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πριωνό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο παρουσιαστής άφησε νέο υπονοούμενο για τη φημολογούμενη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Φώτη Ιωαννίδη.

Με αφορμή το γεγονός πως η 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με τη φωνή της που ήταν βραχνή και δεν συμμετείχε ιδιαίτερα στις συζητήσεις του πάνελ του τηλεοπτικού προγράμματος, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να πετάξει την σπόντα του. «Να μην πηγαίνεις στο γήπεδο Ελένη μου», της είπε. Εκείνη αρνήθηκε ότι πήγε, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να συνεχίζει «δεν μου είπες ότι πήγες στο μπάσκετ; Από την τηλεόραση το είδες;» και γέλασε.

Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Πρόσφατα, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» είχε αποκαλύψει πως η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ζευγάρι αν και η ίδια η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν το είχε επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει μιλώντας στην κάμερα του σόου, ενώ παράλληλα στα social media κυκλοφορούσε μια φωτογραφία που την έδειχνε με τον άσο του Παναθηναϊκού σε κοινή τους έξοδο.

Την Τετάρτη (10/1), όμως, μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό όπου ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε το γκολ του τελικού 1-1 της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους που ανέβασαν στιγμιότυπα και την τούρτα στο Instagram. Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε αναδημοσίευση της φωτογραφίας με την τούρτα και του ευχήθηκε χρόνια πολλά, που μπορεί να μην είναι απτή επιβεβαίωση της σχέσης τους, αλλά αν μη τι άλλο έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά των φημών πως είναι μαζί.