Με story της στο Instagram, η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη φαίνεται πως επιβεβαίωσε τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ο άσος του «τριφυλλιού», που σκόραρε στην ισοπαλία 1-1 της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης (10/1), έπειτα γιόρτασε τα γενέθλιά του καθώς έκλεισε τα 24 του χρόνια.

Φίλοι του Φώτη Ιωαννίδη γιόρτασαν μαζί του με μια πράσινη τούρτα και η Ελένη Βουλγαράκη έκανε αναδημοσίευση του γλυκού και ευχήθηκε στον άσο του Παναθηναϊκού χρόνια πολλά. Στο μεταξύ, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Ιωαννίδης εμφανίζεται μια ξανθιά γυναίκα, αλλά δεν επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για την Ελένη Βουλγαράκη.

Οι φήμες για τη σχέση τους

Πρόσφατα η εκπομπή «Πριωνό ΣουΣου» του Open είχε αποκαλύψει πως η Ελένη Βουλγαράκη κι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ζευγάρι και πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους. Η ίδια η 34χρονη, πάντως, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού προγράμματος δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει πως έχουν σχέση, ενώ παράλληλα μέσα από τα social media κυκλοφορούσε μια εικόνα από κοινή του βραδινή έξοδο. «Δεν έχω να πω κάτι, καλή χρονιά σε όλους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η… ιστορία δεν σταμάτησε εκεί. Ο Γιώργος Λιάγκας με τον οποίο συνεργάζεται η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» δεν σταματούσε να τις πετάει «σπόντες» σχετικά με το ότι άλλοι φανερώνουν τις σχέσεις τους κι άλλοι τις κρύβουν.