Ο influencer Θέμης Κανέλλος, που έγινε ευρέως γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι σόου Big Brother δεν έχει κρύψει τη σεξουαλικότητά του και πολλές φορές παίρνει θέση σε θέματα που τον απασχολούν. Με αφορμή την τοποθέτηση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξέσπασε.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Οικονομόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει: «Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου», τόνισε χαρακτηριστικά κι έπειτα επιχειρηματολόγησε επ’ αυτού προσπαθώντας να εξηγήσει τη θέση του: «Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Οι αναρτήσεις του Θέμη Κανέλλου

Αρχικά, ο Θέμης Κανέλλος στάθηκε στο γεγονός πως διάσημος καλλιτέχνης απαλλάχθηκε από τη στρατιωτική του θητεία και το συνέδεσε με τον σάλο που είχε προκληθεί επειδή εκείνος πήρε απαλλαγή από τον στρατό. «Σχετικά με τον στρατό… Μην ανοίξω το στόμα μου πόσοι δήθεν άντρες τρέχανε για να πάρουν απαλλαγή… Οι και καλά άντρες που μας το παίζουν βαριοί και ασήκωτοι. Και τους πείραξα εγώ και έγινε χαμός που στο κάτω κάτω δεν το έκρυψα ΠΟΤΕ… Αλλά αυτή είναι Ελλάδα προτιμάς αυτούς που τα κάνουν στα κρυφά παρά αυτούς που είναι ντόμπρους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, αναφέρθηκε και στην εκκλησία (σ.σ. ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει στενή σχέση με τη θρησκεία). «Όσο ψηφίζετε ανθρώπους που έχουν κοντινές σχέσεις με εκκλησία (aka η πιο ανήθικη επιχείρηση του κόσμου) με ψευτοαξίες πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και όχι ειρήνη, αγάπη, σεβασμός για τον διπλανό μας… θα έχουμε γυναικοκτονίες, ομοφοβικές επιθέσεις, φυλετικές επιθέσεις κλπ, κλπ», πρόσθεσε.