Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα για το νέο έτος με μια ξεχωριστή φωτογραφία που έχει σημασία για εκείνον. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τη γιαγιά του.

Στην εικόνα τα χέρια του κρατούν τα δικά της. Στην λεζάντα ανέφερε: «Τα χέρια αυτά είναι 96 χρόνων και ακόμα χαϊδεύουν και παίρνουν αγκαλιά. Είναι σπάνιο το ξέρω, αλλά μου λένε ιστορίες από την Αθήνα του ’30 του ’40,την Αφρική του ’50, του ’60 και του ’70 και μετά πίσω πάλι στην Αθήνα των 80ς και τα καλοκαίρια στο σπίτι στους Παξούς. Κάθε τέλος του χρόνου η γιαγιά μου, μου λέει τις ίδιες ιστορίες που όμως κάθε χρόνο έχουν και μια άλλη σημασία. Έχουν ζωή, αξία και πολλή αγάπη. Καλή χρονιά!».

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του Maestro

Στο μεταξύ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρόσφατα αποκάλυψε πως βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ του πολυαναμενόμενου δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro» που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης όταν προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega, ενώ είναι σταθερά από ις δημοφιλέστερες σειρές και στην πλατφόρμα του Netflix όπου διατίθεται επίσης.

Ο δημιουργός της σειράς ανέφερε πως νιώθει αγχωμένος ενόψει του δεύτερου κύκλου, αλλά παράλληλα ευτυχισμένος με τη δουλειά που έχει γίνει από όλους τους συντελεστές προκειμένου να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τηλεοπτικό κοινό. Από τη μεριά του, ο εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ, Φάνης Μουρατίδης, προϊδέασε για μια μεγάλη ανατροπή που θα ταράξει τα νερά στη διάρκεια του δεύτερου κύκλου.