Για τον συνεργάτη του αλλά και φίλο του Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο Σωτήρης Ασαρτζής. «Μόνο καλά έχω να θυμάμαι» είπε και αναφέρθηκε στον καλλιτέχνη που λατρεύτηκε από το κοινό.

«12 χρόνια ήμουν μαζί του. Έχω ζήσει πάρα πολλές εμπειρίες μαζί του, είμαι πάρα πολύ τυχερός. Μία από τις πιο έντονες ήταν όταν πήγαμε στη Βουλγαρία και παίξαμε σε 17.000 κόσμο. Ήταν απίστευτη εμπειρία αυτό» ανέφερε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τη Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έλεγε πάντα την αλήθεια και μπροστά και πίσω από τα φώτα»

«Ο Βασίλης εκπλήρωσε τα μουσικά μου όνειρα. Ό,τι και να έλεγε ήταν όλα επιτυχίες. To “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” ήταν το αγαπημένο του τραγούδι, το αφιέρωνε συνεχώς στην κα Χριστίνα (σ.σ. τη γυναίκα του» δήλωσε ο Σωτήρης Ασαρτζής.

«Τιμούσε τους Πόντιους συνέχεια, έλεγε συνέχεια για τον Πόντο. (…) Έχω να θυμάμαι μόνο καλές εμπειρίες από τον Βασίλη. Ήταν αληθινός, κρατούσε πάντα τα καλά, είναι μεγάλη προσωπικότητα, έλεγε πάντα την αλήθεια και μπροστά και πίσω από τα φώτα, δεν είχε να κρύψει τίποτα. Ήταν αυστηρός πάνω στη σκηνή, όσο έπρεπε, ήταν έξυπνος άνθρωπος, έκανε τη δουλειά του σωστά» δήλωσε κλείνοντας.