Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Η καλή του φίλη, Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που είχε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Δεν θέλω να πω για την υγεία του Νίκου. Εγώ θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου. Το σύστημα δεν του έχει φερθεί καθόλου καλά, ούτε του κ. Γιάννη αλλά ούτε και του Νίκου. Ένας πολύ μεγάλος παρουσιαστής σε όγκο και το λέω με πικρία, δεν δέχτηκε ενώ του ζήτησε το παιδί από μόνο του και ήταν ένα από τα παράπονά του στις τελευταίες κουβέντες που κάναμε, ότι τι τους κάναμε και δεν μας θέλουν» είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Εκεί θα εστιάσω στον Νίκο, ότι ήταν αδικημένος και όποιος ήταν δίπλα στον κ. Γιάννη, έτρωγε τον μεγαλύτερο ρατσισμό. Μας έλεγαν trash, δεν μας έδιναν σημασία και έχουμε ακούσει διάφορα. Την Άννα δεν την ενδιαφέρει, ενώ εγώ μες τον Νίκο είχαμε τις ίδιες ανησυχίες και παράπονα. Εγώ θα το παλεύω Νίκο μου, είμαι εδώ κι όταν θα δικαιωθώ θα ήταν σαν να έχει δικαιωθεί ο Νίκος» συμπλήρωσε η Γωγώ Γαρυφάλλου.