Δύο βίντεο στα οποία αναφέρεται στην οικογένειά της και στα βιώματά της δημοσίευσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου τόνισε στην ανάρτησή της πως «μέσα από την ανισορροπία έρχεται ισορροπία».

Συγκεκριμένα στο πρώτο βίντεο αναφέρει: «Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια ανάμεσα σε τόσες ισορροπημένες! Η μάνα μου ηθοποιός… Καλλιτεχνική τρέλα! Ο πατέρας μου δικηγόρος. Απιστούσε! Εγώ ναρκωτικά και τρέλα! Τι λες τώρα σοβαρά; Κι εσείς με τις τελείες οικογένειές σας, καλά; Μέσα από τόση ανισορροπία έρχεται ισορροπία. Πως την παλεύαμε ρε συ; Απαράδεκτοι όλοι!».

@mariaelenilykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Οι αξίες χάνονται….όραν χάνεται η ψυχή! και οι η ψυχή ευτυχώς σώθηκε! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ πρωτότυπος ήχος – 🇬🇷 DJ. Vangelis 🇬🇷

Στο δεύτερο βίντεο, η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου σημειώνει πως: «Δεν ντρέπομαι για τίποτα που έχω βιώσει, που έχω ζήσει. Όλα εμπειρίες. Για κάποιο λόγο. Κλείνει η πόρτα του σπιτιού σου… Ντρέπεσαι; Δεν θα έπρεπε.. Όσο ντρέπεσαι για το οτιδήποτε… τότε δεν θα είσαι αυθεντικός άρα αληθινός! Κάνε τη διαφορά. Εκφράσου. Μοίρασε εμπειρίες, πόνο… Συνδέσου… Για να αποσυνδεθείς! Να ελευθερωθείς!».

@mariaelenilykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Θές αλλαγή? Απο σένα ξεκίνα! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ πρωτότυπος ήχος – KASETA retro_event_cy