Τα κιλά που πήρε θέλησε να χάσει η Ελένη Μενεγάκη γι’ αυτό και μπήκε σε διαδικασία «σκληρής» διατροφής προκειμένου να μπει ξανά στα ρούχα που θέλει. Η παρουσιάστρια του Mega τις τελευταίες ημέρες έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα και το πρωί της Πέμπτης (07/12) είπε πως τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά καθώς μπήκε στη φούστα που ήθελε.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως επειδή έχασε τα κιλά που ήθελε, δεν θα… παραστρατήσει και γι’ αυτό δεν δοκίμασε το φαγητό που ετοίμασε ο μάγειρας της εκπομπής «Ελένη», Γιώργος Τσούλης. Επίσης, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το απρόοπτο που είχε πριν λίγες ημέρες στον «αέρα» της εκπομπής όταν και σκίστηκε το ρούχο που φορούσε.

«Αγαπώ αυτές τις γεύσεις τις βαριές αλλά δεν θα φάω γιατί μπαίνω πια στην ωραία μου φούστα μετά από μέρες και το κουμπί κουμπώνει χωρίς να σπάει. Έχω μεγάλη περηφάνια για αυτό. Δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον δεν σπάνε τα κουμπιά. Δεν είμαι υπερβολική και κουμπί έσπασε και ρούχο σκίστηκε. Δεν ξέρω τι ήταν παντελόνι ή φούστα και μου έκαναν νοήματα. Λέω “τι έγινε ρε παιδιά;” Μου είπαν ότι από πίσω άνοιξε όλο. Άνοιξε στην τηλεόραση και δεν το έχουμε δει; Μπράβο μας γιατί έχω τρομερή ομάδα που τα προλαβαίνει όλα πριν εγώ τα πάρω χαμπάρι. Ευχαριστώ παιδιά μου. Τώρα δεν σπάνε τα κουμπιά, καλά είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε γιατί αν σταματήσουμε τζάμπα περάσαμε 15 ημέρες με δάκρυα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.