Απέναντι από την Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ζαρίφη 2» του Open. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το restart που έκανε στη ζωή του μετά το πέρασμα από τις φυλακές, ενώ σχολίασε και το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση σχετικά με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ήταν ένα restart η φυλακή απ’ ό,τι φαίνεται. Εγώ φυλακισμένος στη ζωή μου έχω υπάρξει πολλές φορές λόγω της πειθαρχίας μου. Όλη η φάση της ζωής μου είχε μία πειθαρχία και ίσως γι’ αυτό ήμουν τόσο προετοιμασμένος. Βέβαια, το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο», είπε αρχικά για την εμπειρία του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εκεί έπρεπε να πηγαίνω φαγητό στα παιδιά, για να τα δωροδοκώ να είναι καλά μαζί μου. Και πολλά σύκα τους πήγα, γιατί ήταν καλοκαίρι. Η συκιά πρέπει να τινάζεται συχνά για να ρίχνει τους καρπούς της» είπε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Εγώ έχω μεγαλώσει τα ανίψια μου αλλά όπως λέει και η αδελφή μου: δεν είναι δικά σου παιδιά, είναι δανεικά. Δεν με ενοχλεί οτιδήποτε κι αν προκύπτει από το νομοσχέδιο, εγώ δεν θα το άντεχα πάντως ως ευθύνη».

«Ξεχνάς τον Λιάγκα στο Dancing που έβλεπε τα πόδια μου και μου έλεγε ότι έχω κόκκινο βερνίκι στα νύχια; Και του λέω: κύριε Λιάγκα, χαίρομαι που αρχίζετε να με βλέπετε από τόσο χαμηλά», θυμήθηκε στην αρχή της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή μία αναφορά στην εξωτερική του εμφάνιση.