Ο τραγουδιστής Σαμ Σμιθ ήταν από τους μεγάλους νικητές των Fashion Awards που έγιναν στο Λονδίνο και βρέθηκαν δεκάδες μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως η Αν Χάθαγουεϊ, η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Βαλέντινο και πολλοί άλλοι.

Εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί καθώς φόρεσε μια μαύρη μίνι φούστα και μαύρες πλατφόρμες, ενώ αργότερα ανέβηκε και στην σκηνή του event φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και παρέλαβε το βραβείο του «πολιτισμικού καινοτόμου».

Παράλληλα, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους του γιγαντιαίου event μιας βιομηχανίας που αποφέρει 21 δισ. λίρες ετησίως στη βρετανική οικονομία. Είπε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και κέρδισε επαίνους για την εμφάνισή του.

Η Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ

Μεταξύ των πολλών προσκεκλημένων ήταν και η Πάμελα Άντερσον. Η 56χρονη ηθοποιός που φορούσε λευκό σύνολο δεν φορούσε για ακόμη μια δημόσια εμφάνισή της μακιγιάζ, ενώ ιδιαίτερα κομψή ήταν και η Αν Χάθαγουεϊ.

Αυτή δε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Πάμελα Άντερσον δεν φορούσε μακιγιάζ. Πριν από μερικούς μήνες είχε εξηγήσει την επιλογή της να μην βγαίνει «βαμμένη» στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η απόφασή της να μην βάφεται ήρθε λίγο μετά από μια τεράστια προσωπική απώλεια. Μετά τον θάνατο της στενής της φίλης και μακιγιέζ Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού το 2019. Τότε η Πάμελα Άντερσον πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω της το εμβληματικό μακιγιάζ της.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλώς ένιωσα, ότι χωρίς την Alexis, είναι καλύτερο για μένα να μην φοράω μακιγιάζ». αποκάλυψε επίσης ότι το να εγκαταλείψει τη μακιγιαρισμένη εικόνα της που τη βοήθησε να γίνει διάσημη ήταν στην πραγματικότητα μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Η εμπειρία ήταν «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική» όπως είπε η ίδια.

«Παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν εμφανίσεις με έντονο μακιγιάζ και είναι ακριβώς σαν να πηγαίνω ενάντια και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», εξήγησε.