Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα το βράδυ της Τετάρτης (29/11), η οποία γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας της με την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη.

Η νικήτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στο Survivor, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πήρε μισό εκατομμύριο από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Θα ήθελα να πάω ξανά στο Survivor, πιστεύω ότι θα αντέξω. Οι γονείς μου θα έλεγαν όχι, αλλά σημασία έχει τι λέω εγώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Γι’ αυτό που ακούστηκε στο Πρωινό, ότι έχει λάβει συνολικά περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ από τις συμμετοχές της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Δεν με ενοχλεί αυτό, είχε διαρρεύσει και όταν είχα μπει στο παιχνίδι, το 2019. Δεν πρόσεξα όσα είπαν. Δεν απαντώ αν αληθεύει. Εφοριακός είσαι;».

Κλείνοντας η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε και για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Δεν είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα αυτή τη στιγμή, γιατί έχω στο μυαλό μου στα επαγγελματικά μου και τώρα είναι αυτό η προτεραιότητά μου. Δεν το λέω με παράπονο, είναι γεγονός».

Οι Survivors έδωσαν το παρών στο πάρτι για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Εδώ και περίπου δύο μήνες η Κατερίνα Δαλάκα όπως αποκάλυψε χθες μιλώντας στο Πρωινό έχει μετακομίσει μόνιμα στην Κατερίνη, αλλά το βράδυ της Τετάρτης (29/11) επέστρεψε στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη συλλογή της με φόρμες, το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Κατερίνα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πρώην συμπαίκτριά της από το ριάλιτι επιβίωσης, Όλγα Φαρμάκη, η οποία έχει συλλογή με ρούχα μαζί με την αδερφή της τη Γωγώ. Οι τρεις γυναίκες αποφάσισαν να συνεργαστούν με την Κατερίνα Δαλάκα να σχεδιάζει φόρμες, οι οποίες είναι πλέον μέρος των «Kisterss» των αδερφών Φαρμάκη.

Στο πάρτι έδωσαν το παρών και πάρα πολλοί παίκτες από όλα τα Survivor που έχουν γίνει στη χώρα μας.

Από την Σόφη Πασχάλη και τον Μπο του πρώτου Survivor μέχρι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Ηλία Γκότση, τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Καρολίνα Καλύβα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, όλοι θέλησαν να της ευχηθούν «καλή αρχή».

Στην βραδιά ήταν παρούσα και η πολύ καλή της φίλη, Πέγκυ Ζήνα, ενώ στο τελείωμά της η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με φίλους της και τις Καρολίνα και Μαριαλένα, βρέθηκαν στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι.

Όσο για τα looks των κυριών η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώριζe με το πορτοκαλί τοπ της, το οποίο συνδύασε με μπεζ cargo παντελόνι – όλα από τη δική της συλλογή.

Η εμφάνιση, όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη  που φόρεσε το μεταλλιζέ οινοπνευματί παντελόνι της με μαύρη μπλούζα από διαφάνεια, για να ολοκληρώσει το outfit με μαύρα μποτάκια με χοντρό τακούνι, ένα μαύρο σακάκι και μαύρο φιόγκο στα μαλλιά.