Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, γιατί πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλο το σώμα της.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» σε συνέντευξη που έδωσε, είπε ότι «δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει».

Σύμφωνα με το hollywoodlife.com, ανέφερε πως «είναι τρελό για μένα ότι δεν έχουμε ακόμη θεραπεία…Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το καταφύγιο μου».

Σημειώνεται, ότι η 52χρονη διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία με ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της, ενώ πριν από μήνες είχε αφαιρέσει όγκο από το συγκεκριμένο μέρος του σώματος της.