Τα γενέθλιά της είχε το Σάββατο (18/11) η Δανάη Μπάρκα, η οποία έσβησε 31 κεράκια στην τούρτα της. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», οργάνωσε ένα πάρτι υπερπαραγωγή με τα αγαπημένα της πρόσωπα όπου διασκέδασε με την «ψυχή της».

Καλεσμένοι στην όμορφή βραδιά ήταν καρδιακοί φίλοι της Δανάης Μπάρκα, συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και επώνυμα πρόσωπα όπως: η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Λεκάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Χρήστος Κούτρας, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Αντρέας Γεωργίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δέσποινα Καμπούρη.

Η εορτάζουσα έσβησε μια διώροφη τούρτα με θέμα την ντίσκο, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να παρτάρει με τους καλεσμένους της.

Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα χόρεψε με την μητέρα της τον ίδιο χορό που είχε χορέψει η Βίκυ Σταυροπούλου στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» το 2001, «την βραδιά μου απόψε μην μου την χαλάς» ξυπνώντας αναμνήσεις στους παραβρισκόμενους και όχι μόνο.

Για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro.

Σε ασημί χρώμα και όλο παγέτα, τράβηξε τα βλέμματα με τα κρόσσια του. Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα το συνδύασε με κρίκους και στέκα στο ίδιο χρώμα και ήταν ακόμα πιο λαμπερή.

Μία τώρα από τις αναπάντεχες «παρουσίες» στο πάρτι, ήταν τα χρόνια πολλά που της ευχήθηκε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούριου.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος ανέβασε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με τη Δανάη, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί και έγραψε «Happy Birthday».

Η ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλιά της

Το πρωί της Δευτέρας (20/11) ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων της, τις οποίες συνόδευσε με ένα όμορφο κι αισιόδοξο μήνυμα.

«31 it is. Πέρυσι στα 30 έκανα μια ευχή: Να ξεχωρίζω πάντα τους αληθινούς ανθρώπους απ’ τους ψεύτικους έτσι ώστε να περιτριγυρίζομαι μόνο από φωτεινά χαμόγελα, θετική ενέργεια, καθόλου δήθεν προσωπικότητες, αυθεντικότητα, ανοιχτές αγκαλιές, ξεγνοιασιά, χορούς και άπλετη θετική ενέργεια.

Ένα χρόνο μετά αποφάσισα να μαζευτώ με όσους θεωρώ ότι όντως χαίρονται με την χαρά μου, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να γλεντήσουμε και να μας μείνει η γεύση μιας ωραίας βραδιάς που θα την θυμόμαστε. Με κάποιους έχω μεγαλώσει μαζί, με κάποιους γνωρίστηκα στην δουλειά, κάποιοι είναι οικογένεια μου, κάποιοι είναι new entries που περνάμε όμορφα όταν βρισκόμαστε, κι άλλοι είναι οι σταθερές αξίες της ζωής μου. Δεν γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους αλλά έχουν όλοι ανεξαιρέτως ένα κοινό: υπέροχη ενέργεια.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να βρισκόμαστε με ωραία άτομα, όχι δήθεν, άτομα αυθεντικά που μας κάνουν να περνάμε όμορφα, ανθρώπους που μας σέβονται και μας προστατεύουν, ανθρώπους που μας κάνουν να ξεχνάμε ό,τι μας προβληματίζει, να αγκαλιαζόμαστε σφιχτά, να δημιουργούμε στιγμές αξέχαστες, να μας φροντίζουν και να τους φροντίζουμε, να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους & να τους στεκόμαστε στις δυσκολίες τους.

Μία ζωή έχουμε. Να την περνάμε ωραία.

Υ.Γ : Σας υπερευχαριστώ για τις ευχές σας. Είστε σπουδαίοι & γλυκύτατοι όλοι».