Μεγάλο ντόρο φαίνεται πως προκάλεσε η αφαίρεση της «χοντρής»  από το τραγούδι «Άδωνις» και ο Λάκης Παπαδόπουλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στην κάμερα της εκπομπής «γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το Σάββατο στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης υπογράμμισε πως «γελάει με την πολιτική ορθότητα».

Ειδικότερα, ο Λάκης Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλά έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ο καθένας μπορεί αν το αλλάξει το τραγούδι όπως θέλει. Πολύ μηδαμινό είναι αυτό που με ρωτάτε, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιες κουβέντες. Διάβασα τι εννοούσε και έχει κατακλυστεί όλο το διαδίκτυο με αυτό. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε. Το θέμα ξεκινάει από τις εκπομπές μαγειρικής που έχουν γεμίσει την τηλεόραση μας και βλέπουν τα παιδιά και τρώνε».

«Θέλετε να σας πω τι φταίει; Οι διαιτολόγοι, οι οποίοι είναι φονιάδες των χοντρών! Έχουμε περάσει και έχουμε φάει τέτοια bullying από μικροί, εγώ δηλαδή, άστο».

«Γελάω με αυτό, πολύ απλά είναι τα πράγματα πλέον. Γιατί να αλλάξω τους στίχους του τραγουδιού τώρα; Εδώ τραγούδησα το «Φονιάδες των χοντρών διαιτολόγοι», έθιξα τους διαιτολόγους; Είναι ανάξιο λόγου να σχολιαστεί αυτό το θέμα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λάκης Παπαδόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.