«Ας μην κανιβαλίσουμε και άλλο, είναι υπερβολικό» τόνισε αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη σε συνέντευξή του ο Μάνος Πίντζης. Ο ηθοποιός παράλληλα απάντησε σε όσους αμφισβητούν την διεθνή καριέρα του, αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίσεις του ενώ εστίασε και στη σχέση με την πρώην σύζυγό του.

«Δεν υπάρχει λόγος να ”κανιβαλίσουμε” κι άλλο τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι υπερβολικό και δεν το καταλαβαίνω», σημείωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης (7/11)/

«Φέτος δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις, είχα μονό θεατρικές. Δεν απαντάω στα άτομα που αμφισβητούν την διεθνή μου καριέρα, ας μπουν να δουν. Έχω δουλέψει μόνο με επαγγελματίες, δεν μου έχει τύχει κάποιος παραπάνω διαχυτικός. Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου», παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε δεν μπορεί τους γονείς που κάνουν παιδιά για το lifestyle και για να το δείχνουν ενώ τόνισε πως έχει κλείσει το κομμάτι της πατρότητας για αυτόν. «Με την πρώην γυναίκα μου έχω πολύ καλές σχέσεις, βγαίνουμε για φαγητό με τα παιδιά» σημείωσε.

Εξηγώντας πως γενικά δεν τον φλερτάρουν οι γυναίκες ο Μάνος Πίντζης ανέφερε πως ίσως να είναι τρομακτικός και να βγάζει μία ανασφάλεια. Εξηγώντας όμως ότι είναι πολύ σταθερός στις σχέσεις του σημείωσε: «Ήμουν ταπεινό παιδί, περνούσα απαρατήρητος στο σχολείο. Οι συμμαθήτριές μου δεν πίστευαν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήμουν ντροπαλός. Δεν νομίζω ότι έχω σουξέ με τις γυναίκες. Δεν είμαι ο άνδρας κυνηγός, άλλα θα δείξω το ενδιαφέρον μου σε μία κοπέλα. Δεν την ψώνισα» ποτέ.

«Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κοπλιμέντο» δήλωσε κλείνοντας.