Ραμόνα Βλαντή, Σοφία Χατζηπαντελή, Δέσποινα Βανδή και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τα πρόσωπα που κλήθηκε να σχολιάσει η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha. Αρχικά, το μοντέλο ρωτήθηκε για ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής «My Style Rocks» ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha ένα απόσπασμα από το My Style Rocks κατά το οποίο όταν η Ραμόνα Βλαντή αποχωρούσε από το πλατό του διαγωνισμού, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μια άσεμνη χειρονομία.

Η Μέγκι Ντρίο σχόλιασε: «Τι περίμενε η Ραμόνα από τη Χατζηπαντελή; Αφού ήθελε να πάρει τη θέση της. Την αγαπώ τη Χατζηπαντελή. Όσον αφορά τον χαρακτήρα της Ραμόνας, της άξιζε αυτή η χειρονομία, γιατί έτσι κάνει και εκείνη με όλες μας. Καλά έκανε η Χατζηπαντελή, τα μπράβο μου της δίνω», δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

Σε ερώτηση για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Βοτανικό, οι οποίες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα, η πρώην παίκτρια του GNTM ανέφερε: «Είναι και μάνα, ζήσε την προσωπική σου ζωή, δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου πει τίποτα αλλά για σεβασμό του παιδιού της οικογένειας που έχεις ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω το στυλ και τις εμφανίσεις σου».

Τέλος, αναφερόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Μέγκι Ντρίο εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό της, δηλώνοντας: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Απορώ γιατί την παίρνουν στις εκπομπές, για να πτωχεύουν τα projects και τα κανάλια που την πληρώνουν τσάμπα; Αφού δεν κάνει νούμερα. Δεν έχει να μας μάθει τίποτα για τη μόδα, δεν είναι μοντέλο. Είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που προσπαθεί τόσα χρόνια να γίνει κεντρική και δεν της βγαίνει. Δεν έχει να δώσει κάτι στη μόδα πλέον, το ‘χει παρατήσει».