Για το γεγονός ότι ήταν αναπόφευκτο να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε η Όλγα Σκιαδαρέση, κόρη της Μπέσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στους γονείς της και στην απόφασή της να ακολουθήσει το επάγγελμά τους.

«Οι γονείς μας ήταν ένα ερέθισμα για να ασχοληθούμε με την υποκριτική. Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα ότι είναι η δουλειά τους και όταν έβλεπα στη σκηνή να πεθαίνουν, έκλαιγα. Δεν χρειάστηκε να τους πούμε με την αδελφή μου ότι θα ασχοληθούμε με την υποκριτική. Το ήξεραν ήδη», είπε αρχικά η Όλγα Σκιαδαρέση.

Η Όλγα Σκιαδαρέση είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου δεν είναι πολύ αυστηροί. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν θα έλεγα την μάνα μου. Συνέχεια μου λένε πως μοιάζω στους γονείς μου. Περισσότερο όμως, στον μπαμπά. Οι γονείς μου δεν ήρθαν να με δουν στην παράσταση. Η μάνα μου δούλευε και ο μπαμπάς μου πήγε στην παράσταση του Χάρη Ρώμα».

Η Όλγα Σκιαδαρέση πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κατασκευασμένα Συμφέροντα» στο θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν: «Η παράσταση μιλά για την εξουσία και για τη σχέση με την εξουσία και για ό,τι πατάμε υπό πτωμάτων για να ανέβουμε, κάτι που συμβαίνει συχνά».