Την ονομαστική του εορτή είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και προκειμένου να το γιορτάσει διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένοι οι φίλοι του. Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ συνάντησε τον δημοσιογράφο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του αλλά και τους καλεσμένους του.

«Όταν ζούσαν οι γονείς μου, στηριζόμουν πολύ επάνω τους. Τώρα είμαι υπερήφανος γιατί είμαι κύριος της ζωής μου και του εαυτού μου. Μακάρι να τους είχα και να τους έπαιρνα τηλέφωνο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Το σχόλιο μου τώρα είναι πολύ πιο αιχμηρό αλλά έχω φτιάξει τον τρόπο. Την ουσία την έχω ακονίσει» σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για το συμβόλαιό του συνέχισε: «Αυτό με τα συμβόλαια που το έχουμε πιάσει όλοι, είναι πάρα πολύ νωρίς. Είναι ασέβεια από όλους μας προς τον τηλεθεατή. Κάθε χρόνο καταθέτω project σε οποιαδήποτε μορφή. Χειρόγραφα, Power Point, έχω παρουσιάσει προφορικά και έχω βάλει και λεφτά από την τσέπη μου και έκανα πιλότους δύο διαφορετικών εκπομπών. Αν είναι να σου δώσουν εκπομπή, θα σου δώσουν».

«Την Ελένη Μενεγάκη την κάλεσα, ήθελε πολύ να είναι αλλά είναι στην Άνδρο. Ήθελα να καλέσω την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά δεν με πήρε να μου πει χρόνια πολλά. Την Φαίη την κάλεσα και με έκ…ε» κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το πάρτι του και η Φαίη Σκορδά όταν άκουσε τον φίλο της να λέει αυτά έβαλε τα γέλια.