Ανθοδέσμη έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου στο καμαρίνι της από… κρυφό θαυμαστή της. Γραμμένο στην κάρτα, ήταν το μήνυμα ότι έπρεπε να ρωτήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να λύσει τον γρίφο.

«Για πες τα ευχάριστα, ποιος έστειλε τα λουλούδια;» ρώτησε τον Ανδρέα που της αποκάλυψε τον κρυφό θαυμαστή της.

Στο μήνυμα έλεγε μεταξύ άλλων με ευγένεια ότι ελπίζει να μην προκάλεσε πρόβλημα, εάν η Κατερίνα έχει σύντροφο και ότι οι προθέσεις του ήταν… λεπτές!

Στο τέλος της εκπομπής ο παρουσιαστής διάβασε στον αέρα το μήνυμα που πήρε από τον συγκεκριμένο κύριο: «Έστειλε και επειδή τον γνωρίζουν κάποιοι δημοσιογράφοι, έγραψε ότι “δεν ήθελα να δημιουργήσω κάποια ίντριγκα ιδίως αν έχει η κοπέλα σύντροφο”. Λεπτεπίλεπτος. “Το έκανα με όλη την καλή μου διάθεση και την τρέλα που με διακατέχει. Ελπίζω να μη δημιούργησα αναστάτωση”».

«Του τηλεφώνησα και μου είπε μην πεις όνομα δημοσίως. Το μόνο στοιχείο είναι ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδοντίατρους και σε αυτήν την ηλικία που θεωρείς μάχιμη και ωραία. Γύρω στα 40 κάτι. Είναι πολύ γοητευτικός και έχει και ελαφρύ χέρι και βαρύ εκτόπισμα. Έχω την τύχη σου στα χέρια μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πάω για φαγητό με τον Ανδρέα και τον γιατρό» σχολίασε με γέλια η Κατερίνα Καινούργιου.