Ο Λάκης Γαβαλάς ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του κι αυτό έκανε ενόψει της 28ης Οκτωβρίου. Ο διάσημος σχεδιαστής και επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη περικεφαλαία και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε πλησίον του Ιερού Ναού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται να φοράει μαύρη μπλούζα, μαύρη φόρμα συνδυασμένα, με λευκά sneakers κι έχει περασμένη στον κορμό του μια δερμάτινη τσάντα, ενώ κάθεται στην άκρη ενός μπαλκονιού με το ένα του πόδι στον αέρα και στο κεφάλι του δεσπόζει η κόκκινη περικεφαλαία.

Η φωτογραφία που αποκόμισε γρήγορα πολλά likes και θετικά σχόλια αναφέρει στην λεζάντα: «Καλημέρα φίλοι μου. Πόσο φοβάμαι πάντα μην μπερδέψω την 25η Μαρτίου με την 28η Οκτωβρίου». Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε επίσης τα hashtags όπως nationalday, liberation και κυρίως makelovenotwar, μεταξύ άλλων.

Να υπνθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς φωτογραφίζεται με περικεφαλαία στο κεφάλι του. Το ίδιο έικανε και το 2018 όπου τότε εμφανίστηκε με αστραφτερή ασημένια περικεφαλαία Gucci, γυαλιά ηλίου και κολιέ με δραχμές(!) και έκλεψε τις εντυπώσεις! 

Ενώ και το 2019 ακολούθησε την νέα μόδα του Instagram που ονομαζόταν 10 year challenge ακολούθησε και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία γύριζε 10 χρόνια πίσω. Μάλιστα πήγε το παιχνίδι και ένα βήμα παραπέρα αφού μας έδειξε και πως μπορεί να είναι σε 10 χρόνια, δηλαδή το 2019.