Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Κοραλία Καράντη και αναφέρθηκε στον ηλικιακό και σεξιστικό ρατσισμό, λέγοντας πως στη δουλειά των ηθοποιών, συμβαίνει περισσότερο στις γυναίκες, μίλησε και για το εάν έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο και συγκινήθηκε όταν η συζήτηση πέρασε στον γιο της.

«Οι γυναίκες όταν πάψουν να είναι “αντικείμενο” ερωτικού ενδιαφέροντος, είναι σαν να “σβήνουν από τον χάρτη”. Σε αυτή την ηλικία δεν έχω τις άπειρες επιλογές για ρόλους στην τηλεόραση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χρόνο. Οι γυναίκες αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν μεγαλώνουν, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους».

Όπως είπε, δεν αγαπά πολύ τον εαυτό της και προσπαθεί να γίνει καλύτερη ενώ μίλησε και για τη σειρά «Famagusta», στην οποία συμμετέχει.

«Ο γιος μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είναι ο λόγος ύπαρξης για εμένα. Η παράσταση “Διάλεξε τον θάνατο σου αγάπη μου” πήγε καλά, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας. Το σενάριο του Famagusta είναι από τα καλύτερα, είναι ένα προσωπικό στοίχημα ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βάλει την ψυχή του».