H Άννα Βίσση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος που θα προβληθεί την Κυριακή 29/10.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά για τον αλκοολισμό της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα.

«Θέλαμε να χωρίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο, αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», είπε η Άννα Βίσση.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Ακόμα, μίλησε και για την εξάρτηση από το αλκοόλ της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

@thevissiexperience

ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial

♬ original sound – TheVissiExperience⚡️

Σοφία Καρβέλα: Το μακροσκελές μήνυμα για την απεξάρτηση από το αλκοόλ

Θυμίζουμε πως πριν από ενάμιση μήνα και με αφορμή τα 15 χρόνια που συμπλήρωσε νηφάλια, μακριά από το αλκοόλ στο οποίο υπήρξε εθισμένη, η Σοφία Καρβέλα είχε γράψει: «Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου.

Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λένε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό. Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι, για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι».