Μια καλλονή σάρωσε σε διαγωνισμό ομορφιάς χωρίς ένα ίχνος μακιγιάζ. Η Natasha Beresford, 26 ετών, στέφθηκε Μις Λονδίνο 2023, στο πλαίσιο του «πρώτου χωρίς μακιγιάζ» διαγωνισμού ομορφιάς Μις Αγγλία.

Ντυμένη με ένα ολόλευκο δαντελένιο φόρεμα από τη μάρκα βιώσιμων νυφικών Shikoba Bride, η νοσηλεύτρια οδοντιατρικής κέρδισε 18 άλλες γυναίκες και πήρε τον πολυπόθητο τίτλο την περασμένη εβδομάδα και θα προχωρήσει για να διεκδικήσει το στέμμα Μις Αγγλία αργότερα φέτος.

«Είμαι ενθουσιασμένη που επιλέχθηκα ως Μις Λονδίνο», δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με τη Daily Mail. «Όλα τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν είναι τόσο όμορφα, οπότε ήταν τιμή μου να επιλεγώ».

Οι κριτές εστίασαν «στα επαγγέλματα και τις σπουδές των διαγωνιζομένων», καθώς και στη «φυσική ομορφιά» και τις «ηθικές αξίες» τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

«Βρίσκω τη δουλειά μου πολύ ικανοποιητική, όλα αυτά τα χρόνια έχω εργαστεί σε οδοντιατρεία του δημόσιου συστήματος υγείας, ιδιωτικά και σε επείγοντα», δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με τον ιστότοπο Miss England.

Cetuem Cosmetics

Posted by Miss England Contest on Wednesday, October 4, 2023

Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος του διαγωνισμού Miss World και είναι αυστηρά χωρίς μακιγιάζ για αυτή την περιφερειακή αναμέτρηση στο Λονδίνο.

Η Beresford, από το Sheffield, μετακόμισε στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια για να εργαστεί στο Royal London Dental Hospital στο τμήμα Project Tooth Fairy, το οποίο φροντίζει μικρά. Πέρυσι, ταξίδεψε στην Ουγκάντα για να εργαστεί εθελοντικά με την Dentaid, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη σε ανθρώπους που βιώνουν την έλλειψη στέγης, επιζώντες κακοποίησης, πρόσφυγες και άλλες κοινότητες που έχουν ανάγκη. Εκείνη την περίοδο, παρείχε φροντίδα σε περισσότερους από 1.300 ασθενείς.

Τώρα, η Beresford εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με την οδοντιατρική ακτινογραφία και την εκπαίδευση για τη στοματική υγεία πέρα από την εθελοντική της εργασία.