Ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του Χάρις μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» για όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους Γιώργο, αλλά και για τις ισορροπίες στην σχέση τους. Όπως είπε αρχικά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος, το πρόγραμμά του είναι «γεμάτο. « Ξεκινάω νωρίς το πρωί να πάω στο MEGA και μετά Βουλή, τελειώνω 11 το βράδυ με τις υποχρεώσεις» σημείωσε. Επειδή και η σύζυγός του έχει υποχρεώσεις, όπως είπε σαν οικογένεια βρίσκονται μαζί το βράδυ.

Ερωτηθείς για το πού βρίσκει τα κουράγια να παίξει με το παιδί του ο κ. Καλλιάνος είπε: «Δεν έχω και πολλά κουράγια» αλλά επειδή έχει παιδί πρέπει να ασχοληθεί μαζί του. « Προσπαθώ κυρίως τα Σαββατοκύριακα να περνάω πολύ χρόνο μαζί του».

Αναφορικά με την καθαριότητα στο σπίτι η Χάρις Δαμιανού αποκάλυψε για τον γνωστό μετεωρολόγο πως όλα θέλει να είναι στην εντέλεια στο σπίτι τους. Σε αντίθεση με την ίδια… «Ο Γιάννης ευθυγραμμίζει τις καρέκλες είναι πολύ απαιτητικός σε αυτό» είπε η Χάρις Δαμιανού για τον σύζυγό της.

Ερωτηθείσα για το τι ξεχωρίζει στον κ. Καλλιάνο είπε «πως είναι άνθρωπος της οικογένειας». Ενώ στην ίδια ερώτηση, ο γνωστός μετεωρολόγος απάντησε πως αυτό που του αρέσει περισσότερο στη σύζυγό του είναι «έντιμο, καθαρό παιδί και ειλικρινέστατη». Για το ποιος ζηλέυει πιο πολύ ο κ. Καλλιάνος απάντησε πως: «Και οι δύο κάνουμε επαγγέλματα που βλέπουμε πολύ κόσμο. Η Χάρις είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Παλιά ζήλευα πολύ. Αν μπεις στην διαδικασία να ζηλέψεις χάνεις την ουσία».