Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει επιλέξει να επικοινωνεί με τους ακολούθους της στα social media, κυρίως μέσω Instagram stories. Σε ένα από αυτά, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, το μοντέλο δέχτηκε πολλές αδιάκριτες ερωτήσεις αλλά και μηνύματα θαυμασμού από φαν της.

Ένας από αυτούς της έγραψε: «Τζούλια είσαι το ομορφότερο μοντέλο στην ελληνική ιστορία». Με το πρώην μοντέλο να απαντά Τζούλια πως: «Χαχαχαχα δεν νομίζω. Θεωρώ ότι η ομορφιά μου είναι υπερεκτιμημένη».

Στο ίδιο μοτίβο απάντησε και σε έναν άλλο ακόλουθο που της έγραψε «είσαι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη, απίστευτη ομορφιά, και το έχει πάρει και η κόρη σου αυτό» με την Αλεξανδράτου να απαντά και σε αυτό το post πως αισθάνεται πως είναι 80 χρονών.

Πέρα από τα κολακευτικά σχόλια, το πρώην μοντέλο δέχτηκε και κάποιες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και το ποιος είναι ο σύζυγός της που έχει μείνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.«Από πού είναι ο μπαμπάς;;;; Πολύ exotic Άραβας» διερωτήθηκε ένας, με την Αλεξανδράτου να του απαντά για την καταγωγή του, πως είναι Ρωσοπόντιος. «Έλληνας. Καταγωγή Ρωσοπόντιος» έγραψε.

Στο τέλος, φαίνεται ενοχλημένο το μοντέλο με τις τόσες ερωτήσεις και απαντά σε θαυμαστή της που την ρώτησε τι δουλειά κάνει ο πρώην σύζυγος πως: « Απορώ πόσο κουτσομπόληδες είναι οι άνθρωποι στην Ελλάδα» και πρόσθεσ επως θα πρέπει να το κοιτάξετε».