Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη με αφορμή τον Μονοχάμο που παρουσιάζει και μεταξύ άλλων σχολίασε το επεισόδιο όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και δήλωσε πως «ήταν άλλο πράγμα αυτή η εκπομπή. Ήταν διαφορετικό και πραγματικά είχε στιγμές και πράγματα που δεν τα περίμενα. Δηλαδή, η επικαιρότητα… Εγώ, σκέψου, μαζί με τη Σίσσυ και την άλλη παρέα το χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Ήμασταν μπροστά, εκείνη τη στιγμή.

Εμείς πηγαίναμε στον διάδρομο, τελείωνε η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μπαίναμε εμείς κι εκείνη τη στιγμή έτρεχε ο Κασιδιάρης με 2-3 ακόμη για να βγουν προς τα έξω. Είχαμε μείνει άναυδοι, λέγαμε “τι συμβαίνει;”», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος πρόσθεσε επίσης: «Συμβαίνουν πάντα πράγματα, τα οποία σε κάνουν να προσαρμόζεσαι, να έρθεις σε αντιπαράθεση, να εκτεθείς περισσότερο. Δεν νομίζω ότι ήμουν έτοιμος ή ήταν έτοιμη η ομάδα και είχε την απαραίτητη χημεία γι’ αυτό το πράγμα».