Η Σάρον Όσμπορν θέλει ο σύζυγός της, Όζι (Ozzy), να επιστρέψει στο σπίτι του στην Αγγλία.

Μιλώντας στο οικογενειακό podcast τους «The Osbournes», η 70χρονη Όσμπορν συζήτησε τα σχέδιά τους να μετακομίσουν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Όζι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παλεύει με διάφορα προβλήματα υγείας, χρειάζεται να ζήσει ξανά στο Λονδίνο.

«Το σχεδιάζαμε αυτό τα τελευταία τέσσερα γαμ***α χρόνια», είπε ο Όζι, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Αυτό είναι που έμαθα: Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα», είπε η Σάρον στον Όζι και στα παιδιά τους Κέλι και Τζακ. «Απλά νιώθω ότι θέλω να πάω σπίτι. Θέλω να δώσω στον πατέρα σας την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του».

«Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ό,τι θέλουμε στην Αγγλία απ’ ό,τι εδώ», πρόσθεσε.

Η κλονισμένη υγεία του ροκ σταρ τον ανάγκασε πρόσφατα να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις, μήνες αφότου ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις περιοδείες συνολικά.

«Δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους fans μου πραγματικά με διέλυσε περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε» έγραψε ο τραγουδιστής των Black Sabbath και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».