Το Stressveda™ της Flora είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα από οργανική ρίζα Ashwagandha και βιταμίνες Β που βοηθούν στην εύρεση ισορροπίας σε καταστάσεις στρες, έντασης και ψυχικής/πνευματικής κόπωσης.

Ο ρόλος του Ashwagandha στο στρες

Το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που βοηθάει το σώμα να αντιστέκεται σε όλους τους τύπους των στρεσογόνων παραγόντων, φυσικούς, χημικούς ή βιολογικούς. Όταν τα επίπεδα του στρες είναι μόνιμα υψηλά, τα επινεφρίδια παράγουν συνέχεια κορτιζόλη, γνωστή και ως ορμόνη του στρες. Οι συχνές και παρατεταμένες αιχμές της παραγωγής κορτιζόλης είναι εξαιρετικά επιζήμιες για τη γενική υγεία, οδηγώντας πιθανά σε κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση και αύξηση βάρους.

Το Ashwagandha ομαλοποιεί την παραγωγή ορμονών και τη φυσιολογική αντίδραση στο άγχος για να διασφαλιστεί ότι το σώμα από τον εγκέφαλο έως το ανοσοποιητικό σύστημα,  λειτουργεί σωστά και τα ενεργειακά του επίπεδα παραμένουν υψηλά. Το Ashwagandha είναι για τα επινεφρίδια ό,τι η άσκηση για τους μυς.

Το KSM-66® Ashwagandha

Το Stressveda™  χρησιμοποιεί το KSM-66® Ashwagandha, ένα κλινικά

δοκιμασμένο και πολυβραβευμένο εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha. Είναι

το καλύτερο Ashwagandha παγκοσμίως, προέρχεται από οργανικές ρίζες που εκχυλίζονται υδατικά χωρίς αλκοόλ και διαλύτες, έχει κατ’ ελάχιστο 5% περιεκτικότητα σε withanolides και κατέχει 24 διαφορετικές πιστοποιήσεις, ως «Οργανικό», «μη ΓΤΟ», «GMP», «ISO», «Χορτοφαγικό» και «GRAS».

Προστασία από το οξειδωτικό στρες

Ταυτόχρονα, το Stressveda™ περιέχει ένα φάσμα από βιταμίνες Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, φυλλικό οξύ και βιοτίνη) από οργανικές φυτικές πηγές: σπανάκι, μπρόκολο, καρότο, γλυκοπατάτα, πορτοκάλι, μήλο, φράουλα, ηλιόσπορος, shiitake και maitake μανιτάρι παρέχουν τις βιταμίνες  και τα σχετιζόμενα συν-θρεπτικά συστατικά τους, που παίζουν βασικούς ρόλους στη λειτουργία του πεπτικού και του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου. Είναι εμπλουτισμένο με φυτικής προέλευσης βιταμίνες A, C, D, E, K που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από το παρατεταμένο άγχος και μας κάνει πιο επιρρεπείς στις επιβλαβείς επιδράσεις των ελευθέρων ριζών.

Αποκαταστήστε την ισορροπία με το Stressveda™ της Flora

– Βοηθά στη διαχείριση των συμπτωμάτων του άγχους, της νευρικότητας και της ψυχικής κόπωσης

-Συμβάλλει στη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

-Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών

-Υποστηρίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική υγεία.

-Περιέχει βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, φυλλικό οξύ,βιοτίνη, A, C, D, E και K 

-100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA, μη γενετικά

τροποποιημένη (Νon-GMO), κατάλληλη για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς παρενέργειες.

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora. Διανέμεται από τη MedMelon, τηλ. 2310449441, medmelon.gr