Η αληθινή λάμψη ξεκινάει από την επιδερμίδα. Όλες επιθυμούμε ένα καθαρό, λαμπερό και υγιές δέρμα. 

Οι μέρες για την πιο ερωτική γιορτή του κόσμου, του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζουν  και η επιδερμίδα μας θα πρέπει να μαγεύει όσο ποτέ άλλοτε. Η γοητεία και η θηλυκότητα μια τέτοια μέρα, δεν αρκούν μόνο με ένα κόκκινο κραγιόν και λίγο άρωμα.

Η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι καθαρή, λαμπερή και τονωμένη. 

Εμείς ρωτήσαμε και συμβουλευτήκαμε την Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη, Δερματολόγο -Αφροδισιολόγο, και μας πρότεινε τις καλύτερες θεραπείες λάμψης και τόνωσης της επιδερμίδας για νεανική όψη όλο τον χρόνο και όχι μόνο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Καθαρισμός Προσώπου. Ο Καθαρισμός είναι μια θεραπεία περιποίησης και ενυδάτωσης του προσώπου που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, οι ρύποι, το σμήγμα, και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Αποτελεί μία από τις πιο βασικές και συχνές θεραπείες που εφαρμόζονται για μια υγιή επιδερμίδα.

Ο βαθύς καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος 2 έως 4 φορές ετησίως. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με χημικό peeling για καλύτερα αποτελέσματα.

Νήματα PDO. Πρόκειται για μία δημοφιλή και ασφαλή μέθοδο με βασικό χαρακτηριστικό τη χρήση νημάτων, που εισάγονται στο δέρμα χωρίς τομές, με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα, που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου. 

Τα νήματα, μας βοηθούν να ανορθώσουμε άμεσα το χαλαρό δέρμα στον λαιμό, στο περίγραμμα του προσώπου, αλλά και γύρω από τα μάτια, χωρίς χειρουργείο. Η τοποθέτηση των νημάτων στο δέρμα, προκαλεί την διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, τα νήματα απορροφώνται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και στη θέση τους παραμένουν οι νέες ίνες κολλαγόνου, που στηρίζουν τη δομή του δέρματος.

Η θεραπεία με Νήματα PDO έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ανώδυνη, εύκολη, γρήγορη, ελάχιστα επεμβατική, απόλυτα ασφαλής και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μεσοθεραπεία. Με τη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται έγχυση συγκεκριμένων ουσιών ενδοδερμικά για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος. Αυτές οι ουσίες μπορεί να είναι αμινοξέα, βιταμίνες, διάλυμα υαλουρονικού οξέος και αμινοξέα. 

Η μεσοθεραπεία αποτελεί ιδανική θεραπεία για πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, ενώ στις μεγαλύτερες τις καταπολεμά και προσφέρει σφριγηλότητα στο δέρμα.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία –  PRP (Rich Platelet Plasma). Είναι η θεραπεία από τον ορό του αίματός μας.

 Δηλαδή δεν χρησιμοποιούμε εξωγενείς ουσίες όπως βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, αλλά εγχύουμε το πλάσμα του αίματός μας. Πραγματοποιείται αρχικά αιμοληψία και στη συνέχεια γίνεται ειδική επεξεργασία και συγκεντρώνεται συμπυκνωμένο πλάσμα αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια. Αυτό το διάλυμα εφαρμόζεται με μικροσκοπικές εγχύσεις στο δέρμα.

Τα αιμοπετάλια του ασθενούς, έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν σταδιακά αυξητικούς παράγοντες στα σημεία που πραγματοποιείται η έγχυση. Μέσω της θεραπείας PRP πολλαπλασιάζονται οι αυξητικοί παράγοντες ενεργοποιώντας περισσότερα βλαστοκύτταρα.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία – PRPείναι εξαιρετικά ασφαλής, διότι χρησιμοποιείται το αίμα του ίδιου του ασθενούς και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων.

Είναι μία μη χειρουργική θεραπεία που αναζωογονεί το δέρμα, προκαλεί σύσφιξη, σβήνει μικρές γραμμές & ρυτίδες και προσφέρει λάμψη και νεανική όψη.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Dr.  Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη.

Η Dr. Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας παρέχει με απόλυτη ασφάλεια στο χώρο του ιατρείου της, όλες τις θεραπείες κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής δερματολογίας με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών. Στο ιατρείο, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα μέσα από μια σειρά δερματολογικών, αισθητικών και laser σύγχρονων μεθόδων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη είναι:

•    Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

•    Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»

•    Μέλος Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων

•    Μέλος CAMIG

Ιατρείο:  Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

www.laderma.gr

dermatologos-glyfada.gr

facebook

instagram