Όλοι γνωρίζουμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δείχνει το πρόσωπο και το σώμα μας καλύτερο είναι από μέσα προς τα έξω! Αποκτήστε δυνατά νύχια, γερά μαλλιά και άψογο δέρμα με το Florasil το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς, παρέχοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, τα οστά, τα μαλλιά και τα νύχια.

Ως συμπλήρωμα διατροφής με βάση το διοξείδιο του πυριτίου είναι η λύση που δρα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας ορατά αποτελέσματα. Το πυρίτιο δρα σωτήρια όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας: το δέρμα! Ο οργανισμός  χρησιμοποιεί πυρίτιο για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την υγρασία της επιδερμίδας. Επίσης, το πυρίτιο είναι το κλειδί στην παραγωγή κολλαγόνου – της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την νεανική και ομαλή όψη του δέρματος και τη μείωση της ανάπτυξης  ρυτίδων.

Για όσους χρειάζονται λίγη επιπλέον βοήθεια στα μαλλιά, το πυρίτιο αυξάνει το πάχος της τρίχας και κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και πιο γερά, με εντυπωσιακά πιο «γεμάτες» και  λαμπερές μπούκλες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Πέρα από την αισθητική βελτίωση, το πυρίτιο βοηθά το σώμα να απορροφά το ασβέστιο που διατηρεί τα οστά, τα δόντια και τα νύχια δυνατά και υγιή.

Οι περισσότερες διατροφικές μορφές πυριτίου δεν είναι καλά αφομοιώσιμες με αποτέλεσμα το 97% περίπου του πυριτίου από τη διατροφή να μην απορροφάται

Τα περισσότερα οξείδια του πυριτίου είναι συνθετικά ή χάνονται από την επεξεργασία των τροφών. Το Florasil περιέχει μια υδατοδιαλυτή μορφή φυσικού πυριτίου από το φυτό Equisetum Arvense, που εξάγεται με μια ειδική διαδικασία που χρησιμοποιεί νερό αντί επιβλαβών χημικών ουσιών, και είναι εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο.

Η διαδικασία αυτή διατηρεί τα βιοφλαβονοειδή που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική απορρόφηση του πυριτίου και εξασφαλίζει επίσης τη διατήρηση των φυσικά ευρισκόμενων μετάλλων στο Equisetum Arvense: ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο,  μαγγάνιο, βόριο, σίδηρο, φωσφόρο. Βοηθά επίσης στην απομάκρυνση του αλουμίνιου από το σώμα και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Προφανώς υπάρχουν  πολλοί καλοί λόγοι για να βάλουμε αυτό το συμπλήρωμα στην καθημερινότητά μας.

Το Florasil είναι η τέλεια λύση

Προσφέρει υψηλής βιοδιαθεσιμότητας πυρίτιο σε μορφή Ορθοπυριτικού οξέος από την ανοιξιάτικη συγκομιδή του φυτού Εκουιζέτο, μέσω της μοναδικής πατενταρισμένης υδατικής εκχύλισης Kervran. Το πυρίτιο του Florasil αφομοιώνεται σχεδόν 100%.

  • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας
  • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών
  • Βοηθά στη διατήρηση δυνατών και εύκαμπτων νυχιών
  • Βοηθά στη διατήρηση της αδαμαντίνης των δοντιών
  • Βοηθά στη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής
  • Υποστηρικτικό της ορθής και ταχείας επούλωσης καταγμάτων, θλάσεων, τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων
  • Επιβραδύνει τον εκφυλισμό των μεσοσπονδυλίων δίσκων

Παρασκευάζεται στον Καναδά από την FMD (Flora Manufacturing & Distributing). Προϊόν  ΕΟΦ. Αποκλειστική Διανομή: MedMelon, τηλ. 2310 449441, www.medmelon.gr