Υποφέρετε από πόνο που οφείλεται σε αρθρίτιδα, σε παλαιούς τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο, σε άλλο άθλημα ή σε τροχαίο ατύχημα;

Αν απαντήσατε ναι σε ένα από τα παραπάνω, δοκιμάστε το Lyprinol®. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα άλλο εκτός από τον πόνο που σας ταλαιπωρεί.

Το Lyprinol® είναι ένα ασφαλές, αποτελεσματικό φυσικό αντιφλεγμονώδες που το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν επιτυχώς χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως.

Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ωμέγα 3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που εκχυλίζονται με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία από μύδι Green Lipped της Νέας Ζηλανδίας (Perna Canaliculus).

Το Lyprinol είναι το μόνο προϊόν από το έλαιο του μυδιού Green Lipped, που υποστηρίζεται από κλινικές και εργαστηριακές μελέτες που είναι δημοσιευμένες σε ιατρικά και επιστημονικά περιοδικά. Κανένα άλλο προϊόν από εκχύλισμα μυδιών δεν υποστηρίζεται από τέτοια έρευνα.

Τι προκαλεί φλεγμονή και ποια είναι τα αποτελέσματα;

Όταν σχηματίζεται μια φλεγμονή, το σώμα απελευθερώνει χημικές ουσίες από τα λευκά κύτταρα αίματος του σώματος μέσα στο αίμα ή στους ιστούς που έχουν επηρεαστεί για να προστατεύσει το σώμα σας από ξένες ουσίες. Αυτή η απελευθέρωση των χημικών ουσιών αυξάνει τη ροή αίματος στο σημείο του τραυματισμού ή της μόλυνσης και μπορεί να οδηγήσει στην ερυθρότητα και την αύξηση θερμοκρασίας.

Μερικές από τις χημικές ουσίες προκαλούν διάχυση υγρών στους γύρω ιστούς, με συνέπεια το οίδημα. Αυτή η προστατευτική διαδικασία μπορεί να ερεθίσει τα νεύρα και να προκαλέσει πόνο. Ο αυξημένος αριθμός των κυττάρων και οι ουσίες που προκαλούν φλεγμονή μέσα στην άρθρωση προκαλούν ερεθισμό, καταστροφή του χόνδρου και οίδημα της άρθρωσης.

Μπορεί η φλεγμονή να επηρεάσει τα εσωτερικά όργανα;

Η φλεγμονή μπορεί να έχει επιπτώσεις στα όργανα σαν τμήμα μιας αυτοάνοσης διαταραχής. Η μορφή των συμπτωμάτων εξαρτώνται από το ποια όργανα επηρεάζονται. Παραδείγματος χάρη:

  • Η φλεγμονή στην καρδιά (μυοκαρδίτιδα) μπορεί να προκαλέσει τη βραχύτητα αναπνοής ή συσσώρευση υγρών
  • Η φλεγμονή των μικρών σωληναρίων που μεταφέρουν αέρα στους πνεύμονες μπορεί να προκαλέσει επεισόδιο άσθματος.
  • Η φλεγμονή των νεφρών (νεφρίτιδα) μπορεί να προκαλέσει υψηλή πίεση αίματος ή νεφρική ανεπάρκεια
  • Η φλεγμονή του παχέως εντέρου (κολίτιδα) μπορεί να προκαλέσει κράμπες και διάρροια

Ο πόνος μπορεί να μην είναι ένα αρχικό σύμπτωμα μιας φλεγμονώδους νόσου, αφού πολλά όργανα δεν έχουν νεύρα ευαίσθητα στον πόνο. Η θεραπεία της φλεγμονής των οργάνων έχει στόχο την αιτία της φλεγμονής όπου αυτό είναι δυνατόν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Lyprinol®;

Το Lyprinol® έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προϊόντα που περιέχουν σκόνη από το μύδι green lipped:

  • Η σκόνη από τα μύδια περιέχει πρωτεΐνες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους. Δεδομένου ότι Lyprinol® είναι ένα έλαιο, όλες οι πρωτεΐνες έχουν αφαιρεθεί.
  • Το Lyprinol® είναι πολύ συμπυκνωμένο, η δόση που απαιτείται είναι πολύ χαμηλότερη και οι μαλακές κάψουλες καταπίνονται ευκολότερα.
  • Η σκόνη από τα μύδια περιέχει θαλασσινό αλάτι το οποίο μπορεί να είναι πρόβλημα για ανθρώπους που πρέπει να παραμένουν σε μια διατροφή χαμηλή σε αλάτι. Το Lyprinol® δεν περιέχει αλάτι.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να ληφθεί το lyprinol®;

  • Το Lyprinol® μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί η διαδικασία της φλεγμονής σε καταστάσεις όπως:
  • Αρθρίτιδα και άλλα προβλήματα των αρθρώσεων
  • Άσθμα και άλλες δυσκολίες αναπνοής που προκαλούνται από φλεγμονή
  • Παθήσεις δέρματος
  • Άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις

Μπορεί να πάρει lyprinol® κάποιος που είναι υγιής χωρίς να έχει κάποιου είδους φλεγμονές;

Δεδομένου ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ουσιώδη για την ανθρώπινη διατροφή πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά, ακόμα κι αν δεν πάσχετε από φλεγμονώδεις διαταραχές. Επίσης, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, μπορούν να πάρουν Lyprinol®.

Τα ωμέγα λιπαρά οξέα έχουν δείξει επίσης ότι είναι αποτελεσματικά για την κυκλοφορία του αίματος, για υγιή καρδιά και για τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Το Lyprinol® σας παρέχει το πιο αγνό και το πιο ισχυρό Omega 3. Χρησιμοποιείται από ιατρούς και συστήνεται ιδιαίτερα στους ασθενείς τους, καθώς δρα σε κυτταρικό επίπεδο.

Μετά από μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες το Lyprinol® στη συνιστώμενη δόση θα διαπεράσει και τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρά σας και θα δείτε και θα αισθανθείτε τη διαφορά.

Μειωμένος πόνος, περισσότερη ενέργεια και καλύτερη υγεία για την καρδιά.