Τέσσερα λάθη που κάνουμε με τα τρόφιμα

Μεγάλο μέρος των καταναλωτών δεν παίρνει στα σοβαρά την υγιεινή κουζίνα


ΥΓΕΙΑ
16:57
28/07/2017
Τέσσερα λάθη που κάνουμε με τα τρόφιμα
loading

Η κύρια πηγή τροφικής δηλητηρίασης παραμένει το σπίτι, παρά το γεγονός ότι φοβόμαστε περισσότερο για όσα καταναλώνουμε έξω από αυτό.

Τα βακτηρίδια που σχετίζονται με τις τροφογενείς ασθένειες είναι κυρίως η σαλμονέλα, το εσερίχια κόλι και το καµπυλοβακτηρίδιο.

Οι καταναλωτές, ενώ κατά ένα μεγάλο μέρος είναι ενήμεροι για τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων, ακόμα δεν παίρνουν την υγιεινή στην κουζίνα αρκετά στα σοβαρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει