Έγκριση εκπαιδευτικού εγχειριδίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Είναι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
16:31
26/02/2015
Έγκριση εκπαιδευτικού εγχειριδίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
loading

Εγκρίθηκε εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Παράλληλα γνωστοποιούνται από το Τμήμα Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων ότι η έγκριση της χρήσης εκπαιδευτικού εγχειριδίου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με τίτλο «Δραστηριότητες βιωματικής μάθησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και στα δικαιώματα των προσφύγων» από τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνεται υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Α) Να παραμείνει δωρεάν η δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του υλικού από τους εκπαιδευτικούς για χρήση στα σχολεία, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των μαθητών ή των σχολικών μονάδων.

Β) η χρήση του υλικού να γίνεται σε εθελοντική βάση από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι οφείλουν να επιλέγουν κάθε φορά εργασίας και δραστηριότητας παιδαγωγικά κατάλληλες ως προς τη στοχοθεσία του εργαστηρίου και ως προς την ηλικία των μαθητών και

Γ) πριν από την εφαρμογή του σε σχολικό πλαίσιο, ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός καλό είναι να απευθύνεται στον Τομέα Ενημέρωσης της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα στο τηλ. 2010-6726462-3 για περαιτέρω συμβουλευτική υποστήριξη, ενδεχόμενες διευκρινίσεις ή οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση.

Καλόγηρος Βασίλειος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει