Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κατηγορίας Γ των METAΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Προγραμμάτων Σπουδών και τα αποτελέσματα κατηγορίας Γ των ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Προγραμμάτων Σπουδών. Όσοι συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες και επιθυμούν να καλύψουν μια από τις κενές θέσεις θα πρέπει μέχρι και τις 9 Μαΐου να αποστείλουν μια σειρά δικαιολογητικών στο ΕΑΠ.

Στις 6 Ιουνίου 2014 οι ανήκοντες στην Κατηγορία Γ, θα πρέπει να επισκεφθούν εκ νέου την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. www.eap.gr για να δουν τους πίνακες των υποψηφίων (Κατηγορίας Γ) οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του Ε.Α.Π. και, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καλύπτουν ακριβώς τα κενά από τις Κατηγορίες Α και Β. Οι υποψήφιοι που βρίσκονται σε αυτούς τους πίνακες θα πρέπει να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή είτε με κατάθεση στην Ε.Τ.Ε. είτε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD και να αποστείλουν την απόδειξη κατάθεσης ή το έντυπο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ στο φαξ 2610 367650, το αργότερο μέχρι τις 13 Ιουνίου 2014. Η συμμετοχή αυτή αντιστοιχεί σε ¤700 ΕΥΡΩ για κάθε Θεματική Ενότητα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και στα 550 ευρώ για τα προπτυχιακά προγράμματα.. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η οικονομική συμμετοχή για την υποενότητα ΔΙΠ40 Μαθηματικά για τη Διασφάλιση Ποιότητας, που υποχρεωτικά επιλέγουν οι απόφοιτοι ΤΕΙ, καθώς και για την προαιρετική υποενότητα ΔΙΠ40Α Μηχανολογική Σχεδίαση για τη Διασφάλιση Ποιότητας, ανέρχεται στο ποσό των 350Ευρώ, αντίστοιχα).

Παράλληλα το ΕΑΠ ενημερώνει πως η ημερομηνία έναρξης των Προγραμμάτων Σπουδών είναι η 1η Οκτωβρίου 2014. Γενικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές σας, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ιστοσελίδα του ΑΠ: www.eap.gr / Εκπαίδευση/ Γενικές Πληροφορίες.

Αποτελέσματα για τα προπτυχιακά προγράμματα

Αποτελέσματα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα

Οδηγίες προπτυχιακά και οδηγίες για τα μεταπτυχιακά