Παράταση αιτήσεων για μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Εκπαίδευση


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
17:04
21/07/2015
Παράταση αιτήσεων για μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς
loading

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ όσον αφορά το ΔΜΠΣ  «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Εκπαίδευση» η παράταση υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τη Παρασκευή 28 Αυγούστου και όχι μέχρι τη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, όπως εκ παραδρομής αναγράφηκε στο site.

Από τη Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και τη Τετάρτη 29 Ιουλίου, οι ημέρες και ώρες παραλαβής των αιτήσεων είναι οι ακόλουθες: Τρίτη και Τετάρτη 11:00 - 13:00 στο γραφείο 806, στον 8ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής.

Το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από τις 30 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου.

Από τη Τρίτη 25 Αυγούστου έως και τη Παρασκευή 28 Αυγούστου η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται τις εργάσιμες μέρες, ώρες 11:00-13:00, στον ίδιο χώρο της Παιδαγωγικής Σχολής.

1. ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι γραπτές εξετάσεις πάνω στα δύο θεματικά πεδία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Σύγχρονες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις και Εισαγωγικές έννοιες στη Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρες 17:00-19:00, στον 2ο όροφο του κτιρίου Ν.Ο.Π.Ε. του Α.Π.Θ. (δίπλα στο Κτίριο Διοίκησης του Α.Π.Θ), στην αίθουσα 212.

Η θεματολογία και η ενδεικτική βιβλιογραφία για τις γραπτές εξετάσεις και για τις δύο θεματικές ενότητες έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να απαντήσουν σε τέσσερις από τις έξι ερωτήσεις που θα τους υποβληθούν.

2. ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (Μόνο για τους υποψηφίους που δεν έχουν καταθέσει πιστοποιητικό επάρκειας σε ξένη γλώσσα)

Οι γραπτές εξετάσεις στα αγγλικά θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα (Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου) ώρες 19:00-20:00, στην ίδια αίθουσα, μόλις ολοκληρωθεί η προηγούμενη εξέταση. Στις εξετάσεις (επιπέδου Β2), θα ζητηθεί από τους υποψήφιους να μεταφράσουν ένα κείμενο από τα αγγλικά στα ελληνικά.

3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, ώρες 17:00-20:00 στις αίθουσες 211 και 212, στον 2ο όροφο του κτιρίου Ν.Ο.Π.Ε. του Α.Π.Θ. και με σειρά προσέλευσης που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στους υποψηφίους Ειδικά για τους υποψήφιους που είναι εκτός Θεσσαλονίκης, εφόσον επιθυμούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία της συνέντευξης την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις (2 Σεπτεμβρίου), παρακαλούνται να στείλουν mail στην γραμματεία του μεταπτυχιακού ([email protected]) μέχρι και τις 28 Αυγούστου και να το δηλώσουν.

4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν έως το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού.

5. ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η έναρξη των μαθημάτων προβλέπεται για το 2ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του ΔΜΠΣ

Ιστοσελίδα ΔΜΠΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει