Σχεδόν 10 εκατομμύρια μέλισσες και 220 μελίσσια έχασε ο Γιώργος Καραφυλλίδης, το σπαρακτικό βίντεο του οποίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Την Κυριακή παντρεύτηκα, δια πυρός και σιδήρου. Είχε ξεκινήσει ήδη η φωτιά. Τη Δευτέρα άρχισε και ερχόταν η φωτιά. Άρχισα έπαιρνα κάποιες κυψέλες. Την επόμενη το πρωί, ξεκίνησα να ανεβαίνω προς την Κίρκη. Από πολύ νωρίς άρχισα να βλέπω καμένα και φαντάστηκα τι είχε συμβεί. Όταν πήρα την τελευταία στροφή και τα είδα, λύγισα» αναφέρει μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα σημειώνει «Και μισή ώρα μετά ήμουν ξάπλα στο χώμα. Έκλαιγα αυτές τις ψυχές. Έχασα 10 εκατομμύρια μελισσούλες, τα κοριτσάκια μου. Δεν κλαίω τις κυψέλες, θα τα ξανακάνουμε. Τα κοριτσάκια μου κλαίω. Συγγνώμη μόνο από τη γυναίκα μου, γιατί από τη Δευτέρα δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα.

Θεωρώ ότι και στον Έβρο ήταν εμπρησμός. Ξεπηδούσαν οι φωτιές με απίστευτη ταχύτητα, τώρα ποιος το έκανε και τι, ας το βρουν οι αρμόδιοι. Το κράτος πρέπει να ασχοληθεί από εδώ και πέρα. Αυτοί που έχασαν τις ελιές τους καρπό θα πάρουν μετά από 5-6 χρόνια. Το κράτος πρέπει να λειτουργήσει πολύ γρήγορα».