Η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη, τη στιγμή που οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι για ώρες στην Αθηνών-Κορίνθου και αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, μία οδηγός μίλησε στο OPEN και ανέφερε ότι έχει εγκλωβιστεί τουλάχιστον τρεις ώρες, ενώ είπε πως «επικρατεί ένα χάος, δεν μας λένε αν θα μας γυρίσουν πίσω και από που. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση».

Νωρίτερα, η Ολυμπία Οδός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε τα εξής:

«Με εντολή της Τροχαίας, για προληπτικούς λόγους έχει κλείσει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στο Λουτράκι.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας».

Σταμάτησαν τα δρομολόγια του Προαστιακού

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σταμάτησαν τα δρομολόγια στο ρεύμα προς το Κιάτο, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, η διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών έγινε έπειτα από εντολή της αστυνομίας κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται:

«Διακοπή κυκλοφορίας, με εντολή της αστυνομίας, του Προαστιακού προς το Κιάτο εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά στον Σ.Σ. Αγίων Θεοδώρων».