Στιγμές τρόμου βίωσε ένας οδηγός στην περιοχή Διονυσίου στη Χαλκιδική, όταν ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το όχημα, στο οποίο επέβαινε. Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ, το νερό κάλυψε το Ι.Χ., το οποίο ακολούθησε μία τρελή πορεία προτού επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας.

Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημά του χωρίς να κινδυνεύσει. Το ΙΧ παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και οι ζημιές αναμένεται να διαπιστωθούν μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου στη Χαλκιδική έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση, που σημειώνεται από τα ξημερώματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πλήττοντας συγκεκριμένης περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα τη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Διονυσίου – Παραλία Διονυσίου και Παραλίας Διονυσίου – Ν. Φλογητών, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων και στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους και η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.