Ακόμη μια νύχτα γεμάτη μυστήριο πρόσφερε στους τηλεθεατές της η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που προβλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (26/5) από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Μια από τις υποθέσεις που την απασχόλησαν ήταν εκείνη της Σανίκο Τσαούσι που έφυγε από το σπίτι της στο χωριό Αλικιανός Χανίων, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σα να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Οι νύφες της που ακολουθούσαν, δεν είδαν το παραμικρό. Η αγνοουμένη που έχει χάσει τον σύζυγό της, έχει αποκτήσει εφτά παιδιά, δεκαεννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και η εξαφάνισή της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επικοινώνησε η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία Καπαράκη κι έκανε έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει, έστω κι ανώνυμα.

«Κάθε μέρα ψάχνουμε ακόμα και οι ίδιοι που μένουν στο χωριό δεν τον ξέρουν τόσο καλά όσο εμείς πια. Εμείς ζητάμε όποιος θέλει, ανώνυμα, να μας πουν απλά πού την έχουν και να πάμε να την πάρουμε. Να παρέμβει ο εισαγγελέας, κάποιος ειδικός να έρθει σε αυτό το χωριό, να μας λυπηθεί κάποιος να μας την δώσουν, να πάμε να την θάψουμε».

Νικολούλη: «Κάποιοι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την έρευνα θα χάσουν τον ύπνο τους»

Στην συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών: «Εμείς όλο αυτό τον καιρό κάναμε μία βαθιά έρευνα σε μία προσπάθεια να βρούμε κάποια στοιχεία που μπορεί να μην είναι για τον αέρα της εκπομπής, αλλά να βοηθήσουν στο να εξιχνιαστεί η ιστορία αυτή. Αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι ενημερώθηκε ο κύριος Εισαγγελέας και την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Χανιών, έφυγε η υπόθεση από την τοπική αστυνομία. Έτσι κάποιοι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την έρευνα θα χάσουν τον ύπνο τους εκεί. Από την εικόνα που έχουμε σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια».