Δυστυχώς το θαύμα δε συνέβη και μετά από πενταήμερη μάχη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, το 2,5 κοριτσάκι απεβίωσε, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους γονείς, συγγενείς αλλά και στους οικείους του.

Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα συνέβη στην Κίσαμο, όταν ο πατέρας του παιδιού που βρισκόταν στο αγροτικό αυτοκίνητό του, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί, τραυμάτισε το μικρό παιδί του που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή πίσω από το όχημα.

Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή. «Εκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας, ενώ όταν πήγε την Τετάρτη (17/5) στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει:  «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…».