Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, στις φετινές εκλογές κατεβάζει τον δικό της υποψήφιο, “Urban Kipos 2023”. Μέσα από μια άκρως χιουμοριστική καμπάνια, εμπνευσμένη από την εκλογική περίοδο και τα συνθήματα που διαχρονικά τη συνοδεύουν, ξεσηκώνει το κοινό για ψήφο εμπιστοσύνης στην ανανεωμένη και πλούσια προϊοντική σειρά της εταιρίας για το σπίτι, την ταράτσα, τη βεράντα και τον κήπο.

Σε ένα επίκαιρο εκλογικό περιβάλλον, με συνδυασμούς, debate, ψήφους, συνθήματα και πολιτικά σλόγκαν, το Urban Kipos Praktiker «κατεβαίνει» με τη δική του καμπάνια, μιλάει για το δικό του έργο και δίνει τον λόγο στους ψηφοφόρους. Εξάλλου, αυτοί είναι που εκλέγουν το Urban Kipos πρώτο σε κήπο, ταράτσα και βεράντα… δαγκωτό! Και δεν υπάρχει debate για αυτό!

Η νέα καμπάνια κήπου της Praktiker είναι μια φρέσκια retail καμπάνια που αναδεικνύει τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, τη θέση της στους εξωτερικούς -και όχι μόνο- χώρους του ελληνικού σπιτιού, με όχημα ποικίλα πολιτικά συνθήματα άλλων εποχών και έρχεται να παρουσιάσει τον μεγάλο νικητή των φετινών εκλογών. Το Urban Kipos περιλαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα που μετατρέπουν κάθε βεράντα, ταράτσα και κήπο, σε εμπνευσμένους χώρους βγαλμένους από σελίδες περιοδικών.

Έπιπλα εξωτερικού χώρου, γλάστρες και κασπώ, εργαλεία χειρός, μηχανήματα κήπου, διακοσμητικά, φυτά, αποθηκευτικά είδη, εξαρτήματα ποτίσματος αλλά και μια τεράστια γκάμα σε ψησταριές και BBQ αναδεικνύουν το Urban Kipos στον μεγάλο νικητή της Άνοιξης! Κρεμαστές πολυθρόνες, κούνια-κρεββάτι, ανατομικές ξαπλώστρες, πανί βιντεοπροβολέα, χρωματιστά μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, ατμοσφαιρικά φαναράκια και πολλά ακόμα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, βρίσκονται στους διαδρόμους των καταστημάτων της Praktiker και στο praktiker.gr, δίνοντας ευφάνταστες και βιώσιμες λύσεις για κάθε σπίτι.

Cinema Kipos, Kiddos Kipos, Vertical Kipos ή BBQ Kipos, όλοι μπορούν να βρουν τη σειρά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους μέσα από σύγχρονα concepts για μικρούς και μεγάλους που φέρνουν τη φύση στο σπίτι. Η φετινή καμπάνια Urban Kipos εμπλουτίζεται με τρεις νέες σειρές: Veggie Kipos για σπιτική καλλιέργεια βιολογικών λαχανικών, Smart Kipos για φρέσκα μυρωδικά και φρούτα σε mini θερμοκήπιο εσωτερικού χώρου και Εξοικονόμηση Νερού για λύσεις που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού έως και 50% σε σχέση με το συμβατικό πότισμα.

Για όσους προβληματίζονται για την ψήφο τους, οι Kipos Experts της Praktiker είναι εδώ για να αναδείξουν τον κατάλληλο υποψήφιο. Πρόκειται για εξειδικευμένους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους που καθοδηγούν και σχεδιάζουν από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο έργο, για οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο.

Η πιο κεφάτη και πράσινη καμπάνια είναι εδώ. Για τα είδη κήπου δεν υπάρχει debate, Urban Kipos Praktiker…δαγκωτό!