Τελευταίο αντίο αύριο Τρίτη 21/2 στις τρεις το μεσημέρι στον 20χρονο Τάσο, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο στην Κρήτη. Ο 20χρονος ήταν στρατιώτης που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και το μοιραίο βράδυ είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο.

Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα σήμερα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος Τάσος εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στο δρόμο του αεροδρομίου Χανίων. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν, ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή αναφέρει το cretapost.

Σπαράζει ο πατέρας

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Τάσου ο πατέρας του, πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουοκουλωτάκης, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. O ίδιος έγραψε: «ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΕ ΜΟΥ!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!».

Στη συνέχεια, με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha, τόνισε πως «εγώ το παιδί μου θα το δω, όταν ο Θεός θα δώσει την συγκατάθεσή του, θα τον ξανασυναντήσω» ενώ ανέφερε πως «το παιδί μου μου λείπει». Παράλληλα, έδωσε και ένα μήνυμα σε όλα τα νέα παιδιά που οδηγούν και στους γονείς τους λέγοντας: «Πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους και τα ίδια τα παιδιά να μην πίνουν, να μην ξενυχτούν, να είναι ξεκούραστοι, να προσπαθούν να είναι νηφάλιοι για να πηγαίνουν στον προορισμό τους γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί».

*εξωτερική φωτογραφία: Γιάννης Λιονάκης-cretapost